Elektriciteitswerken

Ontdek duurzame
technische oplossingen
voor jouw woning.

Veilige elektriciteitswerken op maat in Roeselare.

Veilige en professionele elektriciteitswerken op maat in Roeselare. Verstraete Technics is uw betrouwbare partner voor alle elektriciteitswerken bij (ver)bouwprojecten. Onze bekwame elektricien staat klaar om installaties, renovaties en reparaties uit te voeren. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen om uw veiligheid te waarborgen. Uw elektrische installatie wordt opgeleverd conform de geldende Belgische normen.

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en verbouwingen.

Bent u op zoek naar een professionele elektricien om een nieuwe elektrische installatie te laten plaatsen in uw nieuwbouwwoning? Of heeft uw verbouwproject behoefte aan een volledig nieuwe installatie? Verstraete Technics voert elektriciteitswerken uit voor verschillende soorten installaties, volledig volgens uw ideeën en wensen. Of het nu gaat om eenvoudige of meer geavanceerde installaties, wij staan voor u klaar.

Elektriciteitswerken voor renovatieprojecten.

Bij oudere woningen voldoet de bestaande elektrische installatie vaak niet meer aan de huidige normen. In dat geval is het dringend noodzakelijk om de installatie te vernieuwen om aan de wettelijke eisen te voldoen. Verstraete Technics bekijkt graag samen met u welke elektriciteitswerken nodig zijn om uw elektrische voorzieningen te optimaliseren.